Help ik ben moe!

Chronische vermoeidheid, er is wat aan te doen!

Na het groot succes van vorig jaar komen we nu met een nieuw thema,
“Help! Ik ben moe”. Veel mensen herkennen het probleem van chronische vermoeidheid.

Wij van het Paramedisch Centrum Breda zullen hier op 28 oktober van 14:30 tot 17:30 in het “Mariëndal” aan de Duivelsbruglaan 13 te Breda, wat dieper op in gaan en hebben een mooi team samengesteld waarbij iedereen zijn specialisme zal uitleggen in het kader van chronische vermoeidheid.
We zullen vermoeidheid uitleggen met voorbeelden uit de praktijk. De sprekers zijn ervaren therapeuten die al jaren in het werkveld staan.
Het zal een zeer informatieve middag worden voor iedereen die geïnteresseerd is in vermoeidheid als thema!

Dolf Chin See Chong is al 30 jaar acupuncturist en gespecialiseerd in de Chinese voedingsleer. Geeft les en lezingen in binnen- en buitenland over acupunctuur en voeding. Hij zal deze middag uitleggen wat voeding kan doen tegen de vermoeidheid, Chinees gezien.
Richard Douglas is bekend in de topsportwereld en heeft jaren gewerkt voor het Rabobankwieler-team. Hij zal deze middag duidelijkheid geven wat osteopathie kan doen tegen vermoeidheid.
Mieke Fraussen is acupuncturist en de eerste Belgische Master of Face Reading. Zij heeft hiervoor de hele wereld afgereisd en kan u inzichten geven over wat vermoeidheid met uw lichaam en specifiek het gezicht kan doen. Zij zal dat koppelen aan de acupunctuur en uitleg geven over de Traditionele Chinese Geneeskunst.
Linda van Sluisveld heeft zich verdiept in de Traditionele Chinese Geneeskunst. Met haar biologie achtergrond en haar affiniteit met gezondheid en voeding is ze dagelijks bezig om patiënten weer op de been te krijgen. Ze is gespecialiseerd in massage, voeding en Qigong. Haar intentie is om doormiddel van Qigong iemand met chronische vermoeidheid weer terug in zijn energie te krijgen. Met ademhaling, voeding en specifieke Qigong oefeningen vormt er een basis om je energie weer terug te krijgen.

Geef je op door een mailtje te sturen naar: pmcbreda.congres@gmail.com
Een kaartje kost 10 euro.

help ik ben moe

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.