EAST MEET WEST

Dolf & Mieke

east meet west

SAN-T
SAN-T staat voor gezondheid.
San betekent 3 in het Chinees en de drie T’s zijn:
Therapie
Traditionele Chinese geneeskunst
Thee


Deze website, is ontstaan doordat wij al jaren bezig zijn met voeding, gezondheid en lifestyle. Al die kennis willen we op een leuke manier delen door in te spelen op de actualiteit,  het seizoen en maatschappelijke problemen. Elke week zullen hier leuke en handige tips over voeding en gezondheid komen. Het zullen altijd praktisch uitvoerbare tips zijn met een vleugje oosterse touch.

Ook geven wij lessen in de Face-Reading en Chinese voedingsleer. Klik op de onderstaande knoppen voor meer informatie.

Kijk op deze pagina naar de data voor de nieuwe webbinars. Ook vind je hier de nieuwste downloads en informatie over opleiding Face-Reading en Voedingsleer.

Op de Blog komen niet alleen tips van ons, maar ingezonden tips in het kader van de medicinale voedingsleer zullen we ook posten! Alles wordt wel eerst gecontroleerd. Heb je een interessant gerecht, stuur het dan door en wij posten het. Klik op onderstaande link.

Chinese voedingsleer


Doneer en krijg straks een gesigneerde versie van mijn boek.

Een boek schrijven en laten drukken kost geld. Wil je mij steunen en straks de eerste zijn die een gesigneerde versie van mijn boek krijgt, doneer dan nu al 25 euro. Stuur een mail met je naam en adres en je bent al zeker van een fantastisch boek. Het boek gaat over hoe voeding heel de evolutie heeft bepaald. Wist je dat we kleuren kunnen zien omdat we als aap in de bomen zijn gaan leven omdat we fruit moesten onderscheiden van de groene bladeren? dit en tal van grappige voorbeelden je een compleet beeld geven waarom we zijn zoals we zijn.

€25,00


%d bloggers liken dit: