FACE READING

Mian Xiang, the Chinese art of Face Reading.
In het Chinees is “Mian” het gezicht, terwijl “Xiang” naar de uitstraling verwijst. Samen staat het bekend als The Chinese art of Face Reading.

Mian Xiang is bijna 3000 jaar geleden ontstaan in China, als onderdeel van de Chinese geneeswijze. Oorspronkelijk werd deze medische kunst beoefend door taoïstische monniken.
De culturele revolutie van Mao had de leer van de esoterische kunst in de scholen verboden, zodat deze kunst alleen door familie of persoonlijke leraren werden onderwezen.

Wat is Mian Xiang?
De Chinese Face Reading maakt gebruik van de kennis van de Chinese geneeswijze. We leggen verbanden volgens de 5 elementen en deze relateren we aan een persoonlijkheidstype.

Mian Xiang wordt gebruikt als een diagnostisch instrument om een ziekte of een inherente gevoeligheid voor bepaalde fysieke, emotionele of mentale toestand te bepalen.

Je talenten en uitdagingen houden verband met de grootte, de vorm en de plaatsing van elk van uw gezichtskenmerken. In de loop van de tijd ontwikkel je lijnen, rimpels, verkleuringen, (moeder)vlekken op je gezicht. Door deze te ontcijferen kunnen we onder andere je karakter, gezondheid, sterke en zwakke punten, vaardigheden, passies, sociale status en levensduur bepalen.

Het gezicht kan indicaties geven over zwakke of zieke organen waardoor signalen al kunnen worden opgemerkt voordat testen uitwijzen dat er iets mis is. Het is ook een praktisch en interessant hulpmiddel om te zien hoe je in het leven staat. Wat is je psychologische en mentale staat van welbevinden? Zo krijg je een beter beeld over je kwaliteiten als bijvoorbeeld partner of werkgever.

Cursus Face reading

Ben je zelf geïnteresseerd in Face Reading of wil je zelf de Face Reading gaan gebruiken in je eigen praktijk, volg dan een professionele cursus bij Mieke Fraussen.

Wat kunt u uit deze cursus halen?
Deze opleiding behelst de meest uitgebreide en gedetailleerde cursus over Chinese Face Reading en -Diagnose die tot op heden in het Nederlands wordt gegeven. De talloze details die betrokken zijn bij het bestuderen van deze oude wetenschap vereisen tijd en herhaalde toepassing om ingebed te raken in je bewustzijn.
Na het vervolledigen van de opleiding ben je in staat om deze informatie op allerlei manieren professioneel toe te passen – medisch, psychologisch, persoonlijk en in het bedrijfsleven. Voor degenen onder u die echt serieus bezig zijn met Chinese Face Reading, is dit de kans om een professionele gezichtslezer te worden.
Het is ook een opmerkelijke transformatieve ervaring voor de student. Je gaat je meer bewust worden van je ware aard. Vanwege het diepe persoonlijke inzicht dat je krijgt, kan je de wereld in met het vermogen om anderen te lezen zonder oordeel en met groot medeleven om hen te helpen zichzelf te kennen.

Cursusinhoud
Het oorspronkelijke gezicht blootleggen • Jing en Qi Markers – Jing & Qi beheren en beschermen • Voorouderlijke afstamming en culturele overerving – Epigenetic • De topografische kaart – bergen en rivieren De gezichtskaart van levenservaringen • De kaart van de moedervlekken • De emotionele kaart – expressies, markeringen en betekenissen • Tekenen van trauma en PTSS op het gezicht
The Body Blueprint: • De kaart met vijf elementenorganen • De kenmerken en eigenschappen van de vijf elementen • Combineren en matchen van eigenschappen – Gezichtsmatchmaking

De geest gemanifesteerd • Tekenen van Shen op het gezicht – Ogen, huid, glimlach • Shen to Shen Transmission, Shen Colors • Emotionele Qi Gong – de Vijf Menselijke Emoties en de Vijf Transcendente Emoties • De kracht van Peach Luck • Tekenen van seksualiteit en vruchtbaarheid • Leugen en waarheid vertellen • Shen-blokkades – Diagnose met Shen • Shen-verstoringen – persoonlijkheidsstoornissen, psychopathie en psychische aandoeningen

Lesgever: Mieke Fraussen

Toelatingsvoorwaarden:
-basiskennis Traditionele Chinese Geneeskunde.

Inschrijving:


Kijk ook even op de blog. Hier is een interessant verhaal met uitleg over de drie gezichten.

Mieke is één van de eerste Chinese Face Readers in Nederland en België en zij kan je helpen een inzicht te krijgen in het verleden, heden en toekomst aan de hand van je gezicht.

Wil je ook een keer een profesionele gelaatsdiagnose?
Vul dan onderstaand formulier in en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.%d bloggers liken dit: