FACE READING

Mian Xiang, the Chinese art of Face Reading.
In het Chinees is “Mian” het gezicht, terwijl “Xiang” naar de uitstraling verwijst. Samen staat het bekend als The Chinese art of Face Reading.

Mian Xiang is bijna 3000 jaar geleden ontstaan in China, als onderdeel van de Chinese geneeswijze. Oorspronkelijk werd deze medische kunst beoefend door taoïstische monniken.
De culturele revolutie van Mao had de leer van de esoterische kunst in de scholen verboden, zodat deze kunst alleen door familie of persoonlijke leraren werden onderwezen.

Wat is Mian Xiang?
De Chinese Face Reading maakt gebruik van de kennis van de Chinese geneeswijze. We leggen verbanden volgens de 5 elementen en deze relateren we aan een persoonlijkheidstype.

Mian Xiang wordt gebruikt als een diagnostisch instrument om een ziekte of een inherente gevoeligheid voor bepaalde fysieke, emotionele of mentale toestand te bepalen.

Je talenten en uitdagingen houden verband met de grootte, de vorm en de plaatsing van elk van uw gezichtskenmerken. In de loop van de tijd ontwikkel je lijnen, rimpels, verkleuringen, (moeder)vlekken op je gezicht. Door deze te ontcijferen kunnen we onder andere je karakter, gezondheid, sterke en zwakke punten, vaardigheden, passies, sociale status en levensduur bepalen.

Het gezicht kan indicaties geven over zwakke of zieke organen waardoor signalen al kunnen worden opgemerkt voordat testen uitwijzen dat er iets mis is. Het is ook een praktisch en interessant hulpmiddel om te zien hoe je in het leven staat. Wat is je psychologische en mentale staat van welbevinden? Zo krijg je een beter beeld over je kwaliteiten als bijvoorbeeld partner of werkgever.

Kijk ook even op de blog. Hier is een interessant verhaal met uitleg over de drie gezichten.

Mieke is één van de eerste Chinese Face Readers in Nederland en België en zij kan je helpen een inzicht te krijgen in het verleden, heden en toekomst aan de hand van je gezicht.

Wil je ook een keer een profesionele gelaatsdiagnose?
Vul dan onderstaand formulier in en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.%d bloggers liken dit: