ACUPUNCTUUR

ACUPUNCTUUR

1000 jaar voor Christus is het eerste boek over acupunctuur geschreven. Het mooie is dat sindsdien er weinig is veranderd in de basis theorie over acupunctuur. Miljoenen mensen van Japan tot aan Pakistan zijn al 3000 jaar bezig met de Chinese geneeskunst en op die manier heeft het zich ook verder kunnen ontwikkelen. Tot vandaag de dag wordt acupunctuur nog steeds gepraktiseerd in heel de wereld. En het neemt nog steeds meer toe. Ook in Europa wordt het een vaste waarde in de gezondheidszorg.


dolf-sin-chee-chong

Dolf is al 25 jaar actief in de acupunctuur in Breda. Hij was een van de eerste die een praktijk startte in Brabant. Zijn specialiteit is de Medicinale voedingsleer. Hij geeft les op de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen en lezingen in Europa. Verder is hij herbalist (kruidenleer) en echografist. De echo wordt voornamelijk ingezet om sportletsels te diagnosticeren. Zo heeft hij jarenlang ook de voetballers van NAC behandeld en andere topsporters. Dolf is ook gespecialiseerd in de Mercier Therapy. Dat is een methode waarop je de kans op zwanger worden vergroot!

Mieke is begonnen als gezondheidstherapeut. Daar leerde ze kennis maken met de Chinese geneeskunst. Later is ze gaan doorstuderen in de acupunctuur en Chinese kruidenkunde. Ze is gespecialiseerd in Tagiontherapie en als Chinese Face-reader is ze één van de eerste echte face-readers in Nederland en België.


Wil je meer weten over acupunctuur, klik dan op het filmpje hieronder.
Wil je meer weten over acupunctuur en het verdoven van pijn klik dan ook hier onder op de link.

Uitleg acupunctuur

Verdoving met acupunctuur

%d bloggers liken dit: