Bewust afvallen via de medicinale voedingsleer

Elke eerste maandag van de maand bij SAN-T!

Dolf Chin See Chong behandelt elke maandag avond een thema dat gaat over gezond eten in het kader van de medicinale voedingsleer. We zullen starten met het grootste maatschappelijke probleem: overgewicht!

Elke eerste maandag van de maand kan je aansluiten bij een bijeenkomst waar je informatie krijgt over voeding en wat voeding doet met ons lichaam. De grootste vraag gaat meestal over afvallen. Nu is afvallen niet een kwestie van minder eten! Het is niet voor niks dat er miljarden euro’s wordt verdient aan allerlei diëten, boeken over diëten, pillen en sjakes. Er zijn honderden adviezen waardoor je de bomen het bos niet meer ziet.

Het woord dieet betekend in het Grieks letterlijk the way of life. Om vet te willen verliezen zal je vet moeten omzetten in suikers. Door niks te eten krijg je een tekort waardoor er een crisissituatie ontstaat. Het lichaam zal zijn reserves moeten aanspreken. Alleen gaat dat niet zomaar en ook niet ongestraft. Het lichaam wil niet in een crisissituatie belanden en zal er alles aan doen om dat te voorkomen.

Kortom genoeg stof om de eerste bijeenkomst te bespreken. Deze avond is ook interessant voor mensen die niet perse hoeven af te vallen. Bewust omgaan met je voeding kan vele ziektes voorkomen of genezen.

Dolf geeft al jaren lezingen in binnen en buitenland over de medicinale kant van de voeding. Hij combineert de westerse wetenschap met de duizenden jaren oosterse kennis over voeding en kruiden. Zo geeft hij op zijn eigenzinnige wijze een filosofische uitleg over de invloed van voeding op het lichaam.

Het doel van de bijeenkomst is om duidelijkheid te scheppen hoe het lichaam reageert en waarom jij problemen ondervindt met je stofwisseling.

In de eerste bijeenkomst zal er besproken worden wat er met het lichaam gebeurd wanneer je wilt afvallen. Door daar bewust van te worden ben je in staat om de juiste keuzes te maken die bij jou passen.

Schrijf je in via de website. https://san-t.eu/voeding/

Waar: Bieberglaan 75 Breda (tussen Ulvenhout en Breda)

Duur 1,5 uur

Kosten 15 euro

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.